Duminica, 17 Februarie 2019

DEPUTATUL ION STAN ÎNMORMÂNTAT SUB PRIVIRILE INMĂRMURITE ALE BUNULUI SĂU PRIETEN ȚUȚUIANU! GALERIE FOTO

Fostul deputat Ion Stan a fost astăzi înmormântat, la Mănăstirea Nucet, în prezența a aproximativ 400 de persoane, din care aproximativ 300 erau locuitori ai comunei Nucet, consăteni ai deputatului Ion Stan, slujba religioasă fiind condusă de Pc. Preot Dr. Ionuţ Ghibanu - Vicar Eparhial.

Deși ne-am fi așteptat să vedem mai multă lume "bună" la înmormântarea domnului Ion Stan, fost Președinte al PSD Dâmbovița, timp de 14 ani, am rămas dezamăgiți de prezența extrem de mică a primarilor PSD, dar și a multor persoane importante din PSD Dâmbovița.

Din rândul primarilor putem enumera pe cei ai localităților: Nucet, Șotânga, Sălcioara, Braniștea, Gura Șuții, Doicești, Buciumeni, Niculești, Gura Ocniței, Lungulețu, Raciu și Valea Mare, iar din liderii importanți ai PSD Dâmbovița au fost prezenți doar senatorul Adrian Țuțuianu și deputatul Corneliu Ștefan.

La înmormântare au mai participat și deputatul Eugen Bejenariu, jurnalistul Cornel Nistorescu - prieten foarte bun al fostului deputat Ion Stan, Dragoş Emilian Rusu fost prefect, actual şef la ANAF Dâmboviţa, dr.ing. Comănescu Daniel - Președintele C.J.Dambovița, precum și fostul deputat Radu Popa, dar și alte personalități mai mult sau mai puțin importante ale Județului Dâmbovița.

Din cei care nu au legătură cu PSD-ul am remarcat prezența miliardarului Dan Miculescu - proprietarul MDI TV și a omului de afaceri Mihăiță Moldoveanu, dar și a fostului Prefect de Dâmbovița - Ioan Marinescu.

Din garda veche a PSD Dâmbovița a fost prezent doar domnul Gheorghe Ana, fost deputat și fost președinte al C.J. Dâmbovița, camarad despre care putem spune fără echivoc că a fost alături de Ion Stan "până la moarte", dând dovadă de o prietenie și loialitate cum rar se mai găsește în ziua de astăzi, mai ales în viața politică!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan