Duminica, 17 Februarie 2019

E X C L U S I V I T A T E ! S-A TERMINAT! MAFIA DE LA I.P.J. DÂMBOVIȚA A FOST ÎNGENUNCHEATĂ! VEZI CE S-A ÎNTÂMPLAT IERI!

Vineri, 03.08.2018, ora 12.00, sediul I.P.J. Dâmbovița. Doi membri ai Corpului de Control, al Ministrului Afacerilor Interne, veniți la Târgoviște să prezinte Raportul Preliminar al controlului efectuat, timp de aproape o luna la I.P.J. Dâmbovița urcă apăsat treptele instituției. Mulți tremură de frică, dar sunt și ofițeri cu funcții de comandă care sunt liniștiți.Nu le este teamă, pentru că nu au de ce să se teamă.

Printre cei din urmă, care nu aveau frică în suflet, erau și Inspectori Șefi Adjuncți - comisarii șefi Sorin Păun și Denis Pârvu. Printre cei cărora le bătea inima mai rău că la iepure se numărau, comisarii șefi Antofie Adrian și Moraru Nelu - comandanți ai Poliției Municipiului Târgoviște dar și comisarul șef Edi Oprea (EDUARDO)- șeful Serviciului Investigarea Fraudelor, precum și "REGINA", respectiv comisarul șef Dănuț Simescu - șeful Serviciului Ordine Publică.

În timp ce cam acestea erau trăirile în sediul I.P.J. Dâmbovița, comisarul șef Danil Zepiși o ducea din leșin în leșin, la domiciliul său din Târgoviște, unde se afla din cauza  faptului că este încă în concediu medical.

Se prezintă concluziile raportului întocmit de cei de la Corpul de Control al Ministrului Afacerilor Interne, ca urmare a controlului efectuat la I.P.J. Dâmbovița în luna iulie 2018. Zepiși, Antofie, Moraru, Simescu și Oprea sunt făcuți praf. Cei prezenți și acuzați în raport amuțesc! Zepisi este informat de Antofie prin WhatsApp.

Momente dramatice! Cei cinci corifei au trei zile să formuleze obiecțiuni față de concluziile raportului care, efectiv îi deschiolează. Trei zile! Atât! După care se va declanșa cercetarea disciplinară!

Ceea ce nu credeau mulți s-a întâmplat! Sfârșitul erei Zepisi se apropie cu pași repezi, iar surse din Ministerul Afacerilor Interne au declarat în exclusivitate pentru DambovitaNEWS că toți cei 5 vor fi demiși ( Danil Zepiși, Antofie Adrian, Moraru Nelu, Simescu Dănuț și Oprea Eduard) și că aproape sigur toți cei cinci vor ajunge și pe mâna procurorilor!

Se credeau invicibili dar viața le-a oferit o mare surpriză! Le dăm un sfat: să se uite la "avanpremiera" Lucica Onea -Portocală!!!!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan