Duminica, 17 Februarie 2019

BOMBĂ! ȘEFUL I.J.J. DÂMBOVIȚA - COLONELUL MATEI ESTE CERCETAT PENAL PENTRU CĂ A ÎNCHIRIAT MASCAȚII MANESLISTULUI DANI MOCANU PENTRU SUMA DE 1000 DE EURO

O "bombă de presă" a explodat aseară, când DambovitaNEWS  a intrat în exclusivitate în posesia unor informații de o gravitate extremă cu privire la domnul Colonel Matei Viorel  Dumitru - Inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, însă nu am publicat informațiile până în momentul în care purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Dâmbovița nu a confirmat aspectele semnalate.

Membru al grupării "Aninoasa" alături de Antofie & Zepiși, colonelul Matei Viorel se pare că a luat-o și acesta pe căi greșite având în vedere tâmpenia pe care a făcut-o!

Încă nu cunoaștem până în acest moment, în ce context  Colonelul Matei Viorel  Dumitru - Inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, a intrat în contact cu manelistul Dani Mocanu, însă fără prea multe negocieri, șeful I.J.J. Dâmbovița a acceptat să pună la dispoziția celebrului manelist grupa de intervenție specială a Jandarmeriei Dâmbovița (mascații) pentru ca acesta să realizeze un videoclip.

În schimbul mascaților, Dani Manelistul - om serios de afaceri - a plătit către Jandarmeria Dâmbovița, sub formă de sponsorizare, suma de 1000 de EURO, sumă de bani ce fost plătită prin intermediul unei fundații.

Din nefericire pentru Colonelul Matei Viorel, faptul că mascații de la I.J.J. Dâmbovița au fost "închiriați" lui Dani Mocanu l-au dus în situația de a fi cercetat de Parchetul Militar, care a deschis un dosar penal față de aceste aspecte, Matei încercând să scape de răspunderea penală, prin aruncarea vinei pe șeful grupei de mascați.

Aflat în concediu în acest moment, Colonelul Matei Viorel se pregătește să-și ia zborul către Afganistan, plecând de la șefia I.J.J. Dâmbovița mai mult sau mai puțin forțat de această situație!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan