Duminica, 17 Februarie 2019

ÎNCĂ 15 ZILE DE MEDICAL! DANIL ZEPIȘI A TRIMIS IERI LA SEDIUL I.P.J. DÂMBOVIȚA UN NOU CONCEDIU MEDICAL! ÎNCĂ PUȚIN ȘI INTRĂ LA COMISIE!

Comisarul Șef Danil Zepisi uimește opinia publică dâmbovițeană pe zi ce trece, prin atitutinea sa de om laș, care încearcă să întindă la nesfârșit răbdarea Ministrului de Interne, ce deocamdată nu și-a pus mintea cu el!

În loc să se prezeinte la I.P.J. Dâmbovița pentru a fi demis "de drept" din funcția de șef al I.P.J. Dâmbovița, pentru că "de facto" este de mult "out", Danil Zepiși continuă să se ascundă în spatele unor hărții numite certificate medicale, în fapt niște documente "plăsmuite" ca să o "cităm" pe tânăra femeie de afaceri Mihaela Cârstina - prigonită și traumatizată de fostul Inspector Șef al I.P.J. Dâmbovița - Danil Zepiși trimițând ieri la sediul I.P.J. Dâmbovița un nou concediu medicat, de această dată doar.... de "15" zile!

Cu toate că este mai vioi de decât armăsarul lui Harap-Alb, comisarul șef Danil Zepiși tot dă zvon în stânga și în dreapta cât de bolnav este el, însă sursele noastre spun că medical nu are absolut nimic, acesta fiind bolnav doar de "oftică" că a pierdut ciolanul!

Poate că și managmentul dezastros l-a adus în această situație, dar cu siguranță și blestemele s-au abătut asupra acestuia, blesteme venite de la oameni arestați nevinovați peste care Zepisi trimitea zeci de mascați și polițiști în miez de noapte, deși acei oameni se aflau în casele luate cu asalt doar cu soția, fiul și mama!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan