Duminica, 17 Februarie 2019

COMISARUL ȘEF SORIN PĂUN - ACTUALUL ȘEF AL I.P.J. DÂMBOVIȚA DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE ( UN MATERIAL VIDEO FĂRĂ PRECEDENT)

Cu siguranță astăzi, comisarul șef Sorin Păun a dovedit că este cel mai bun Inspector Șef al I.P.J. Dâmbovița, din istoria de 50 de ani  a acestei instituții, dând dovadă de o verticalitate și o moralitate fără precedent în istoria poliției dâmbovițene.

Aflat la conducerea I.P.J. Dâmbovița de aproximativ două luni de zile, acesta a dovedit deja că este nu doar un manager desăvârșit dar și un om curajos, exemplul cel mai elocvent fiind astăzi, când în timpul conferinței de presă organizate, acesta a confirmat faptul că, I.P.J. Dâmbovița a avut încheiat un contract de comodat cu OMV-PETROM, parte vătămată într-un dosar penal, pentru un SUV Duster, dar și un contract de donație (sponsorizare) cu aceeași firmă OMV-PETROM, totul în condițiile în care I.P.J. Dâmbovița desfășura ample cercetări judiciare într-un dosar penal în care societatea OMV-PETROM avea calitatea de parte vătămată.

Este evident faptul că, declarația domnului comisar șef Sorin Păun, care confirmă informațiile publicate de DambovitaNEWS, arată că, la nivelul conducerii I.P.J. Dâmbovița există o mare schimbare în bine, iar mizeriile “vor fi scoase de sub preș”, pentru că cei vinovați să plătească în față legii pentru faptele incorecte pe care le-au săvârșit!

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan