Duminica, 17 Februarie 2019

ALERTĂ! ȘEFII I.P.J. DÂMBOVIȚA ȘI ȘEFUL BIROULUI CONTROL INTERN FILAȚI FĂRĂ MANDAT! VEZI CINE SE AFLĂ ÎN SPATELE ACESTEI OPERAȚIUNI ILEGALE!

O situație de o gravitate extremă, persistă de aproximativ patru luni de zile la I.P.J. Dâmbovița, instituție în care  comisarii șefi Sorin Păun și Denis Pîrvu, Inspectori Șefi Adjuncți în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, precum și comisarul șef Dorin Simionescu - șeful Biroului Control Intern din cadrul aceleași instituții, au convorbirile telefonice urmărite, de către telefonista Moraru Elena Carmen - soția comisarului șef Moraru Nelu, Adjunctul Comandantului Poliției Municipiului Târgoviște pe linie de investigații criminale.

Această supravegere ale celor trei ofițeri cu funcții de comandă și control, de către centralista Moraru Elena Carmen, a început în momentul în care, comisarul șef Moraru Nelu, dar și șeful său direct comisarul șef Antofie Adrian Claudiu au început să fie cercetați de către Biroul Control Intern, dar și de către Direcția Control Intern, precum și de Corpul de Control al Ministrului Afacerilor Interne, ca urmare a mai multor abateri disciplinare și infracțiuni comise de aceștia.

 

Disperați că vor fi dați afară din poliție și că vor ajunge la pușcărie, cei doi comandanți ai Poliției Municipiului Târgoviște, au apelat la o serie de metode ilegale de a obține date despre cei care îi cercetează, una din aceste metode fiind urmărirea convorbirilor telefonice pe care comisari șefi Sorin Păun, Denis Pîrvu și Dorin Simionescu le efectueză prin centrala telefonică, fie că apelează pe cineva, fie că sunt apelați din exterior.

Din informațiile deținute de DambovitaNEWS, telefonista Moraru Elena Carmen, își notează toate convorbirile purtate de cei trei factori decizionali din cadrul I.P.J. Dâmbovița, aceasta culegând informații despre ora și ziua când cei vizați poartă convorbiri telefonice, cu cine vorbesc cei trei și de cine sunt căutați, din exterior, cei vizați de acest filaj neautorizat, datele culese fiind date de telefonista Moraru Elena Carmen soțului ei - Moraru Nelu, care la rândul lui, le înaintează șefului său direct - Antofie Adrian Claudiu.

"Creierul" acestei operațiuni ilegale, este comisarul șef Antofie Claudiu Adrian - Comandantul Poliției Municipiului Târgoviște, care și-a instigat adjunctul, respectiv comisarul șef Moraru Nelu, să-și folosească soția în această operațiune ilegală de culegere de dată și informații!!!

Nu știm ce fac cei de la Protecție Internă în acest caz, de o gravitate extremă, pentru că ar fi trebuit ca până în acest moment această situație să fi fost depistată, mai ales că de la intrarea în concediu medical a lui Danil Zepiși, această operațiune s-a intensificat, vizat fiind în mod special - în această operațiune ilegală - șeful Biroului Control Intern, comisarul șef Dorin Simonescu, ofițer de poliție ce coordonează mai multe verificări în care sunt vizați Antofie și Moraru!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan