Vineri, 22 Martie 2019

MORARU ȘI ANTOFIE ÎMI CER SĂ SĂVÂRȘESC O INFRACȚIUNE! - DECLARĂ CONSTANȚA ANGHEL DIRECTOR AJOFM DÂMBOVIȚA! MĂ SIMT AMENINȚATĂ!

Caz fără precedent în județul Dâmbovița,unde tandemul de infractori Moraru Nelu- Antofie Adrian, o forțează pe doamna Constanța Anghel - Directorul Agenției Județene Pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița să săvârșească o infracțiune, cei doi cerându-i acesteia o copie după un anumit dosar de șomaj, pentru a folosi datele obținute în interes personal.

Disperată și speriată, doamna director Constanța Anghel a contactat DambovitaNEWS, pentru a face public faptul că este amenințată și șantajată de comisarul șef  Antofie Claudiu Adrian - Șeful Poliției Municipiului Târgoviște și de comisarul șef Moraru Nelu - Adjunctul Comandantului Poliției Municipiului Târgoviște pe Linie de Investigații Criminale, datorită faptului că, ieri, marți 10.07.2018, a primit de la cei doi infractori, o adresa prin care solicitau în interes personal date confidențiale dintr-un dosar de șomaj, însă aceasta a refuzat să încalce legea.

Refuzați, Moraru și Antofie au început să treacă la acțiuni de amenințare și șantaj, spunându-i doamnei director Constanța Anghel că vor veni să o ia cu mascații, dacă aceasta nu cedează presiunilor pe care cei doi le exercită asupra acesteia.

Solicităm domnului Prim-Procuror al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Dâmbovița - procuror Mihai Dincă, precum și domnului Inspector Șef al I.P.J. Dâmbovița - comisar șef Sorin Păun, să declanșeze o amplă anchetă cu privire la activitatea infracțională a clor doi comisari șefi, ce fac pe detectivii particulari folosind resursele Poliției Române, lucru despre care a fost informat de altfel și Ministrul Afacerilor Interne - doamna Carmen Dan.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan