Vineri, 22 Martie 2019

BOMBĂ! DIN CAUZA ACȚIUNILOR ÎNTREPRINSE DE "BRUTA DE LA MUNICIPIU" ACTUALA CONDUCERE A I.P.J. DÂMBOVIȚA ESTE ÎN PERICOL!!!

Infractorul Moraru Nelu - comisar șef de poliție, adjunct al Șefului Poliției Municipiului Târgoviște, a stabilit un record greu de egalat vreodată de vreun infractor, acesta fiind cercetat în acest moment în nu mai puțin de 23 de dosare penale, cu privire la săvârșirea a 56 de infracțiuni, dosare penale ce se află atât la unități de parchet din județ, dar și la Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel Ploiești, precum și Direcția Națională Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești.

Acest torționar, cunoscut ca și BRUTA, a torturat în cei peste 20 de ani de când este în poliție, peste 130 de persoane, totul sub oblăduirea tandemului naș-fin, respectiv a comisarilor șefi Antofie Claudiu Adrian - Comandant al Poliției Municipiului Târgoviște și Danil Zepiși - fostul șef al I.P.J. Dâmbovița, ofițeri cu funcții de conducere ce sunt complici la faptele de cruzime comise de comisarul șef Moraru Nelu, zis BRUTA.

Pe numele acestui infractor ordinar, sunt deschise în acest moment și 3 cercetări disciplinare, de către structurile abilitate din cadrul Ministerul Afacerilor Interne, surse abilitate din cadrul M.A.I. declarând în exclusivitate pentru DambovitaNEWS că, dacă actuala conducere a I.P.J. Dâmbovița, asigurată de Inspectorii Șefi Adjuncți, comisarii șefi Sorin Păun și Denis Pîrvu nu vor dispune măsuri în raport cu gravitatea faptelor comise de comisarul șef Moraru Nelu, atunci se vor delega la conducerea I.P.J. Dâmbovița, ofițeri de poliție din afara județului Dâmbovița, care să poată restaura ordinea și disciplina la Poliția Dâmbovița, unitate de poliție unde lucrurile au scăpat definitiv de sub control.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan