Vineri, 22 Martie 2019

DELIRANAT! UNIC ÎN EUROPA! LIBERTATEA DE EXPRIMARE LOVITĂ CU BÂTA ÎN CAP DE COMISARUL ȘEF MORARU NELU! VEZI CE A FĂCUT ACEST INDIVID!

Municipiul Târgoviște se pare că nu mai este în România, nu mai este în Europa, ci în China sau în Venezuela, cel puțin din punctul de vedere al libertății de exprimare, lucru dovedit cu vârf și îndesat de comisarul șef Moraru Nelu - Comandatul Adjunct al Poliției Municipiului Târgoviște.

În loc să-și plătească datoriile, comisarul șef Moraru Nelu  a început să șantajeze, amenințându-l pe proprietarul DambovitaNEWS-Bogdan Simion, că dacă mai încearcă să-l execute silit pentru datoria de 2000 de lei, generată de pierderea procesului deschis de acesta lui Bogdan Simion, îi va da proprietarului DambovitaNEWS amenzi până la moarte, până o să-i iasă executarea silită din cap!

Având în vedere sentința pronunțată de Judecătoria Târgoviște în dosarul 3762/315/2018, rămasă definitivă la dată de 27.06.2018, prin respingerea apelului, declarat de Moraru Nelu, de către Tribunalul Dâmbovița, proprietarul DambovitaNEWS-Bogdan Simion, l-a somat în data de 28.06.2018, pe comisarul șef Moraru Nelu să-și plateasacă datoria, însă acesta în loc să se supună Hotărârii Judecătorești rămasă DEFINITIVĂ și IREVOCABILĂ, a început să îl șantajeze pe Bogdan Simion, pentru ca în data de 29.06.2018, comisarul șef Moraru Nelu să întocmească două procese verbale de contravenție, a câte 1000 de lei fiecare, pe numele proprietarului DambovitaNEWS, sub pretextul că în două articole de presă publicate în ziarul DambovitaNEWS, au fost jigniți....polițiștii, întrucât s-a afirmat că "au mașini cu geamuri fumurii că de mafioți"!

În afară de fapta penală comisă de comisarul șef Moraru Nelu, respectiv șantajul, pe care un funcționar public cu statut special l-a făcut asupra unui om de presă, ceea ce îl încadrează pe acesta la o pedeapsă între 3 și 10 ani de pușcărie, este vorba de ceva mult mai grav și anume, reprimarea DREPTULUI LA LIBERA EXPRIMARE, pe care orice jurnalist o are și care în fapt este unul din principiile statului de drept!

Amenzile date de comisarul șef Moraru Nelu, arată în primul rând caracterul acestuia, "micimea" lui, neputința în a acceptă o hotărâre judecatorească și nu în ultimul rând faptul că acesta nu înțelege nimic din valorile democrației, pentru că astfel nu se explică faptul cum un jurnalist poate fi amendat pentru că a scris un articol de presă, mai ales în condițiile în care cele relatate, reflectau 100% adevărul, mai mult decât atât, în urma acelui articol de presă, șeful I.P.J. Dâmbovița dispunând chiar măsuri!

Articolul de presă, referitor la geamurile fumurii "de mafioți" ale unor mașini ce aparțineau atât Poliției Târgoviște, cât și polițiștilor,  publicat în 14.06.2018, a fost un semnal de alarmă cu privire la faptul  că tocmai cei care ar trebui să aplice legea nu o fac, cei vizați în acel articol având posibilitatea, dacă s-au considerat jigniți, să cheme în judecată publicația sau pe proprietarul acesteia, nicidecum să se treacă la represali de tip legionar, în condițiile în care suntem în 2018 și ne aflăm în Uniunea Europenă.

Grav este și faptul că gestul făcut, de comisarul șef Moraru Nelu, este unul cu premeditare că urmare a faptului că proprietarul DambovitaNEWS nu  a cedat șantajului făcut de Moraru Nelu, care dorea să aibă un câștig material din nepunerea în executare a hotărârii judecătorești DEFINITIVE și IREVOCABILE, observandu-se foarte ușor  că cele două  procese verbale întocmite, de comandantul adjunct al Poliției Municipiului Târgoviște, au "în coadă" cifrele 01 și 02, ceea ce demostrează că, șeful Poliției Municipiului Târgoviște, și-a luat un registru nou, proaspăt, pentru a întocmi cele două procese verbale, având în vedere că este greu de crezut că un comisar șef, cu funcție înaltă,  ca a celei deținute de Moraru Nelu, are "în dotare" un carnet de procese verbale, precum agenții de la circulație.

Ușor de observat este și faptul că, numitul Moraru Nelu datorează proprietarului DambovitaNEWS-Bogdan Simion, suma de 2000 de lei și fix cu această suma, jurnalistul a fost amendat de comisarul șef Moraru Nelu, lucru care însă.... nu va rămâne fără urmări!!!

Din păcate, acesta este județul în care trăim și în care un polițist își permite să amendeze un jurnalist, pentru conținutul unui material de presă, aspect ce nu poate ține pentru cel nemulțumit, decât de instanța civilă de judecată!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan