Vineri, 19 Aprilie 2019

"BINOMUL MORARU-ANTOFIE" A LUAT-O RAZNA! I-AU FĂCUT PLÂNGERE PRIM-PROCURORULUI PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA TÂRGOVIȘTE!

Lucrurile par cu desăvârșire scăpate de sub control la Poliția Municipiului Târgoviște, unde "BINOMUL MORARU-ANTOFIE" se comportă de parcă ar avea probleme de ordin psihic, cei doi mafioți de la conducerea Poliției Municipiului Târgoviște, luînd-o efectiv pe arătură datorită problemelor penale pe care le au.

Disperați că vor ajunge la pușcărie, comisarii șefi, Antofie Claudiu Adrian - Șeful Poliției Municipiului Târgoviște și Moraru Nelu - adjunctul său pe linie de investigații criminale, i-au făcut plângere, nici mai mult, nici mai puțin, decât Prim-Procurorului de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Târgoviște - Oprea Viorel, cel căruia în data de 27 februarie 2018, la Restaurantul Solarino, îi turnau în pahar.

Nemulțumiți de faptul că, Prim-Procurorul Oprea Viorel, le-a luat un dosar pe care ei îl măsluiseră și l-a înaintat la o structură superioară, respectiv I.P.J. Dâmbovița - Serviciul Investigații Criminale, cei doi mafioți i-au făcut plângere la Inspecția Judiciară procurorului Oprea Viorel, pentru că acesta nu i-a mai lăsat pe ce doi derbedei să facă abuzuri și le-a cam dat peste degete.

Sursele noastre spun că, demersul celor doi mafioți, dintre care unul dintre ei s-a folosit și de un interpus, pe nume Nuță Ion, subordonat al celor doi retarzi, nu va rămâne fără urmări și că în curând, cei doi se vor întâlni cu "Andreea Marin"!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan