Vineri, 19 Aprilie 2019

"TĂTICUL" ZEPIȘI ȘI "REGINA" SIMESCU AU DEVALIZAT BUGETUL I.P.J. DÂMBOVIȚA DE MILIARDE DE LEI! EPISODUL 1 - APARTAMENUL DE LA CLASS PARK

Comisarul șef Simescu Dănuț, șeful (încă) al Serviciului Ordine Publică din cadrul I.P.J. Dâmbovița, este omul ce îl va trimite pentru zeci de ani la pușcărie, pe fostul  Inspector Șef - Danil Zepiși.

Cunoscut ca mâna dreaptă, a lui Danil Zepiși, comisarul șef Simescu Dănuț este în fapt "REGINA", respectiv persoana care se ocupa cu strângerea mitei, pentru șeful său direct-Zepiși, fapt pentru care acesta a beneficiat de nenumărate facilități din partea fostului Inspector Șef Danil Zepiși, facilități care chiar dacă erau total ilegale, i-au băgat în buzunare lui Simescu sute de mii de euro!!!

De o obrăznicie ieșită din comun, Simescu cerea celor cu care interacționa, să i se spună "LORDUL", acesta în fapt inmatriculându-și autoturismul proprietate personală cu numărul de înmatriculare LXD, ce în traducere inseamnă "LORDUL" - L X (OR) D = LORD, fapt ce denotă că domnul comisar șef Simescu Dănuț, are și ceva probleme la "mansardă"!

Astăzi vă vom vorbi despre "Apartamenul de la Class Park", apartament pentru care I.P.J. Dâmbovița, plătește o chirie de 300 de euro pe lună, pentru ca "REGINA" să locuiască în condiții de lux, pentru a fi limpede la cap, astfel să nu greșească când numără mita, ce trebuia să o remită "TĂTICULUI" Zepiși, după ce aceasta a fost colectată din județ.

Astfel, de la el în putere, cu complicitatea tacită a celor de la Serviciul Logistică, din cadrul I.P.J. Dâmbovița, Zepiși  a aprobat fără să stea pe gânduri, ca I.P.J. Dâmbovița să platească pentru Simescu, o chirie de 300 de EURO/lună, pentru ca acesta să locuiască la Class Park și să nu facă naveta la Găești, unde Simescu are un apartament proprietate personală, toate aceste lucruri în condiția în care în anul 2016 (conform ultimei declarații de avere depuse în iunie 2017), Simescu  a câștigat în anul 2016, un venit net de 106263 lei, adică peste un miliard de lei vechi, ceea ce reprezintă lunar, un salariu de 8855 lei/luna, echivalentul a 2000 de euro/net lunar.

La un simplu calcul, se poate constata că, I.P.J. Dâmbovița, la ordinul lui Danil Zepiși,  a plătit ilegal timp de 5 ani, pentru comisarul șef Dănuț Simescu, nu mai puțin de 18.000 de euro chirie, adică aproape un miliard de lei vechi, lucru total ilegal și de o gravitate extremă!

Vor urma:

EPISODUL 2- OMV - PETROM

EPISODUL 3- BALASTIERELE - SCAMATORUL

EPISODUL 4- ORE SUPLIMENTARE

EPISODUL 5- PRIMELE MINISTERIALE

EPISODUL 6- MAȘINILE

EPISODUL 7- MASCAȚII

în fapt vor fi 20 de "episoade" în care vor fi dezvăluite acțiunile "REGINEI", precum și beneficiile acesteia dar și profitul” lui "TĂTICU' ZEPISI"!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan