Vineri, 19 Aprilie 2019

COMISARUL ȘEF MORARU NELU ÎN GENUNCHI ÎN FAȚA LUI BOGDAN SIMION! CERE ÎNDURARE DAR NU O VA PRIMI! VEZI CARE ESTE MOTIVUL MILOGELII!

Lovitură năucitoare primită de comisarul șef Moraru Nelu, zis Bruta, torționarul de la Poliția Municipiului Târgoviște, ce încă ocupă funcția de adjunct al șefului Poliției Municipale pe Linie de Investigații Criminale, din partea Tribunalul Dâmbovița, care astăzi i-a dat torționarului, lovitura de grație, D E F I N I T I V A, obligându-l pe acesta la plata a 2000 de lei către Bogdan Simion, proprietarul DambovitaNEWS.

Acum milogul de Moraru cere îndurare, să fie amânat la plată, să nu-i mai fie puse în cârca și cheltuili de excutare silită, uitând acest nemernic ce a făcut în 2016 când a vrut să nenorocească o familie!

Din nefericire pentru acest nemernic, acesta este doar începutul!!!...iar la cum îl cunoaștem noi, la ura care o are în inimă și în suflet, în curând va ajunge la ospiciu! ...dar până va ajunge să întrebe "cât costă halatul", mai trebuie să treacă un hop, chiar mâine, când executorul judecătoresc va veni la sediul Poliției Municipiului Târgoviște, să-i pună sechestru pe Logan-ul proprietate personală, urmând ca de aici înainte, acesta să-l plimbe pe Gheorghiță....cu trenul!!!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan