Vineri, 19 Aprilie 2019

SUBCOMISARUL GROSU DRAGOȘ: "SPUNE-I LUI SIMION CĂ ÎL ARESTEZ"

Inimaginabil ce s-a putut întâmpla astăzi, când subcomisarul Grosu Dragoș, din cadrul I.P.J. Dâmbovița, a venit la Vulcana Pandele, acasă la proprietarul DambovitaNEWS, pentru al amenința că îl arestează, în condițiile în care Simion Bogdan i-a formulat plângere penală subcomisarului Grosu în dată de 21.05.2018, adică în urmă cu o luna de zile.

Negăsindu-l acasă pe Simion Bogdan, acesta "i-a lăsat vorbă" unui om care muncea în curtea acestuia, spunându-i respectivului: "Spune-i lui Simion că o să îl arestez! Să mai fie el șmecher să mă mai reclame și să mai scrie de soția șefului meu (n.r. Carmen Nicolae  psiholog în cadrul I.P.J. Dâmbovița, soția lui Nicolae Constantin șeful Serviciului Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Dâmbovița și șeful subcomisarului Grosu Dragoș).

Amenințarea făcută de subcomisarul Grosu Dragoș, își are originea în faptul că, la data de 21.05.2018, proprietarul DambovitaNEWS i-a făcut plângere penală subcomisarului Grosu Dragoș, la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Dâmbovița, plângere înregistrată sub numărul 143/21.05.2018, datorită faptului că polițistul Grosu Dragoș, a săvârșit o serie de infracțiuni în dosarele penale 923/P/2018 și 933/P/2018, dosare în care Bogdan Simion are calitatea de PARTE VĂTĂMATĂ!

Comportamentul de tip mafiot al subcomisarului Grosu Dragoș, are că punct de plecare și articolul de presă în care DambovitaNEWS, prezenta cum psiholoaga Carmen Nicolae din cadrul I.P.J. Dâmbovița, soția lui Nicolae Constantin - șeful S.I.C. din cadrul I.P.J. Dâmbovița, a venit acasă la Simion Bogdan pentru a împiedica apariția unui articol de presă referitor la acesta, lucru făcut public de DambovitaNEWS.

Cu toate că în dată de, vineri, 08.06.2018, când Simion Bogdan a mers la I.P.J. Dâmbovița pentru a da declarație în calitate de parte vătămată, subcomisarul Grosu Dragoș, i-a spus acestuia că nu poate să-l mai audieze pentru că Bogdan Simion i-a formulat plângere, cu toate acestea, azi, joi, 21.06.2018 subcomisarul Grosu Dragoș a venit acasă la Simion Bogdan pentru al amenința, pentru faptul că a avut curajul să-i facă plângere penală și pentru faptul că acesta a dezvaluit faptul ca soția șefului său, a intervenit la acesta pentru a nu publica un anumit articol de presă.

Mai mult, în data de 21.05.2018, datorită infracțiunilor comise de subcomisarul Grosu Dragoș, Simion Bogdan a sezizat I.P.J. Dâmbovița cu privire la faptele comise de subcomisarul Grosu Dragoș, solicitând înlocuirea acestuia cu un alt polițist, care să facă cercetări în dosarele  923/P/2018 și 933/P/2018, dosare in care Simion Bogdan are calitatea de PARTE VATAMATA, cu toate acestea, azi, 21.06.2018, subcomisarul Grosu Dragoș, a venit acasă la Simion Bogdan să-l amenințe!

După cum obsevati, se încearcă intimidarea proprietarului DambovitaNEWS prin toate metodele, datorită dezvăluirilor făcute despre corupția din cadrul I.P.J. Dâmbovița.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan