Vineri, 19 Aprilie 2019

EXCLUSIVITATE! VEZI CE AU GĂSIT CEI DE LA CRIMA ORGANIZATĂ LA ANDREINA ACASĂ! IMAGINI ÎN PREMIERĂ!

Andreina Maria Bobeică, tânăra în vârstă de 20 de ani, ce în cursul zilei de ieri a omorât un bărbat în vârstă de 57 de ani, pe o trecere de pietoni de pe Calea Domnească din Târgoviște, a fost reținută dumnica dimineață în jurul orelor 03.00 pentru 24 de ore.

În timpul audierilor care au durat până târziu în noapte, tânăra a recunoscut că deține la domiciliul său din Târgoviște droguri de mare risc, astfel că după ce procurorul de caz, de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Târgoviște, a audiat-o astăzi începând cu ora 11.00, aproximativ două ore, a dispus eliberarea acesteia sub control judiciar pentru o periodă de 60 de zile, pentru fapta de omor din culpă.

După eliberarea din arest, tânăra Andreina Maria Bobeică, a fost preluată de cei de la Crimă Organizată, care au dus-o un fața unui procuror DIICOT, care a audiat-o câteva ore, după care echipa de la BCCO s-a deplasat la domiciliul tinerei împreună cu avocatul - David Cristian Robert, apărător angajat de "niște prieteni" ai tineri consumatoare de droguri.

Echipa de la Crima Organizată, a preluat de la domiciliul tinerei droguri de mare risc, deschizând pe numele acesteia un nou dosar, de data aceasta pentru posesie și consum de droguri de mare risc, astfel că la acest moment, acuzația de omor din culpă.... a devenit cea mai puțin gravă infracțiune de care este acuzată tânăra, dintre cele trei capete de acuzare: omor din culpă, conducerea unui vehicul sub influența de substanțe psihotrope și deținerea de droguri de mare risc.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan