Sambata, 20 Aprilie 2019

LOVITURĂ DE TEATRU! COMISARUL ȘEF SORIN SANDU VA FI NOUL ȘEF AL POLIȚIEI MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE!

"Era Antofie" s-a încheiat!

Surse autorizate ne-au informat că în scurt timp va avea loc "cutremurul" pe care întreaga opinie publică dâmbovițeană îl așteaptă, "seism" în urmă căruia "finul și cu nașul ce au speriat orașul" vor fi înlăturați de la butoane, iar Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița va fi eliberat de sub jugul "Tofe & Zorro"!

Dacă comisarul șef Danil Zepiși (finul)- Inspector Șef al I.P.J. Dâmbovița, a dat bir cu fugiții, dispârand ca un laș în fața "taifunului" pornit de la Ministerul Afacerilor Interne, nașul-Antofie Claudiu Adrian, șeful Poliției Municipiului Târgoviște a rămas pe baricade, dar din nefericire pentru grupul de mafioți existent în acest moment în poliția dâmbovițeană, acesta "a căzut" pe câmpul de luptă, urmând ca în cel mai scurt timp să fie demis de la conducerea Poliției Municipale.

Cel care îi va lua locul lui Antofie Adrian la conducerea Poliției Municipiului Târgoviște, este comisarul șef Sandu Sorin, actualul comandant al Poliției Municipiului Moreni, un tânăr ofițer de o moralitate și o corectitudine exemplară, ce cu siguranță va aduce lucrurile pe un făgaș normal la Poliția Târgoviște.

De o inteligență sclipitoare, comisarul șef Sandu Sorin, este unul dintre cei mai pregătiți polițiști ce activează în acest moment în cadrul I.P.J. Dâmbovița, acesta făcându-se remarcat în toate posturile de comandă în care ofițerul a activat până acum, toți subordonații cu care comisarul șef Sorin Sandu a lucrat de-a lungul timpului având doar cuvinte de laudă la adresa acestuia, datorită pregătirii de excepție pe care Sandu Sorin o are.

DambovitaNEWS îi urează comisarului șef Sorin Sandu "Bun Venit" la conducerea Poliției Municipiului Târgoviște, având ferma convingere că acesta nu va dezamăgi polițiștii corecți din cadrul Poliției Târgoviște, ce de ani de zile așteaptă acest moment!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan