Miercuri, 23 Ianuarie 2019

ȘEFUL ANTIMAFIA - DANIEL HORODNICEANU: "MORARU A GREȘIT! TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ PENTRU ASTA! ÎNREGISTRARE BOMBĂ CU PROCURORUL ȘEF AL DIICOT!!!!!!!

Conducerea DIICOT analizează circumstanțele în care un suspect de proxenetism, cămătărie și alte infracțiuni a reușit să fugă înainte ca echipele de intervenție, conduse de comisarul șef Moraru Nelu - Adjunctul Comandantului Poliției Municipiului Targoviște - să intre în locuinţa sa din Târgoviște. Florin Pârjol, cunoscut în lumea interlopă drept Ghenosu  ar fi urmat să fie reținut în ZIUA Z, respectiv în cadrul celei mai mari operațiuni împotriva crimei organizate coordonată de DIICOT. Șeful DIICOT transmite că s-au tras concluzii preliminare: suspectul a scăpat din… neglijență, spune Daniel Hodordniceanu.

Daniel Horodniceanu: Nu am tras încă o linie. Concluziile preliminare sunt legate de o anumită neglijență

Reporter: Exact, ce înseamna asta, că cineva a scurs acea informație?

D.H: Nu. Am pregătit foarte slab zona respectivă. Este o chestiune incipientă, nu am tras linia. Este o concluzie preliminară. Dacă se va constata că este așa, cu siguranță, cine a greșit, va trebui să plătească pentru treaba asta. Și cu siguranță a greșit cineva.

Rep: Respectivul suspect a fugit în timp ce erați acolo sau a fost alertat dinainte? Așa a apărut în presă. 

D.H: Nu cred în varianta că a fost alertat dinainte. Cred că a fugit exact în momentul în care ne apropiam de zonă. 

Rep: Pentru că l-a sunat cineva?

D.H: Nu știu dacă l-a sunat cineva. Nu am această informație. Ar trebui să o am dacă ar exista. Mai de grabă, cred că s-a alerat pentru că cine trebuia să fie acolo, s-a mișcat mai lent decât celelalte echipe. Asta verificăm în momentul ăsta.

Rep: Toate acele intervenții, în toată țara, au fost făcut concomitent?

D.H: Da, cu excepția câtorva societăți comerciale care la ora 6 nu aveau activitate.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan