Duminica, 17 Februarie 2019

DELIRANT! PSIHOLOAGA ȘEFĂ A I.P.J. DAMBOVIȚA – CARMEN NICULAE ȘI FOSTUL PRIM-PROCUROR AL JUDEȚULUI – IULIAN PREDA SOLICITĂ OPRIREA DEZVĂLUIRILOR DAMBOVITANEWS!

Rolul de avertizor public al DambovitaNEWS, dă unora frisoane reci, deși în mod normal acest lucru nu ar trebui să se întâmple, pentru că cei care ocupă funcții publice de mare responsabilitate, ar fi trebuit în mod normal să fie niște oameni integri și nu unii care să aibă..."colțul la dosar îndoit"!

"Frisoanele reci" provocate de DambovitaNEWS, au făcut-o pe doamna psiholog, ce are și gradul de comisar șef - Carmen Niculae, să se piardă cu firea și să facă un gest disperat, pe care în mod normal un psiholog nu l-ar fi făcut, gest pe care omenește îl înțelegem, dar care nu  poate fi înțeles din prisma funcției pe care doamna Carmen Niculae o ocupă, aceea de psiholog șef al I.P.J. Dâmbovița.

Într-o seară, pe la ora 21.00, când soțul său, domnul comisar șef Constantin Niculae - șeful Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, "zburda" pe terenul de fotbal, pentru a se menține probabil în formă, doamna psiholog Carmen Niculae, l-a rugat pe fostul prim-procuror al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Dâmbovița - Iulian Preda, să o ajute să stopeze apariția unui material de presă, astfel că nici mai mult, nici mai puțin, Mercedes-ul C-CLASS condus de fostul Prim-Procuror, Iulian Preda, s-a oprit la scurt timp la poarta sediului social al DambovitaNEWS.

Cu bun simț și cu o oarecare umilință, "delegația" sosită la sediul social al DambovițaNEWS, a cerut direct și fără ocolișuri, ca relația sentimentală, extraconjugală, a doamnei psiholog Carmen Niculae să nu fie făcută publică pentru că "soțul divorțează"!

Doamnei Carmen Niculae, i s-a explicat faptul că nu este "o țintă" și că DambovițaNEWS are strict rolul de avertizor public, mai ales asupra unor aspecte, ce țin de imoralitate și ilegaliate în care sunt implicate persoane publice ce dețin funcții importante și că adevărul trebuie spus chiar dacă provoacă anumite neplăceri unor persoane, interesul public primând în fața interesului personal.

Din curiozitate, l-am întrebat pe fostul Prim-Procuror cum a ajuns să facă asemenea intervenții și să vină la "poarta DambovitaNEWS", la care omul foarte jovial a explicat "Domne', eu mă cunosc de mult timp cu tatăl lui Carmen (n.r. - fostul comisar șef Chiriță), iar acesta mi-a dat un telefon să mă întâlnesc cu ea pentru că are o problemă de discutat cu mine. Ne-am întâlnit personal, mi-a spus despre ce este vorba, m-a rugat să o ajut... și am venit să vorbim....să vă rugăm...să nu publicați despre relația ei pentru că îi faceți probleme!"

Cei care au venit cu rugămintea au fost ascultați, înțeleși omenește, fapt ce a făcut să nu mai publicăm acel articol, dar faptul că, oameni precum un fost Prim-Procuror și un psiholog șef al unui Inspectorat Județean de Poliție fac asemenea intervenții și asemenea greșeli, trebuie făcut public pentru că, "dintr-o simplă semnătură" doamna psiholog Carmen Niculae poate da un polițist afară din sistem ca necorespunzător, ca să nu mai vorbim și de faptul că datorită acestei situații, inclusiv soțul doamnei Carmen Niculae, comisarul șef de poliție Niculae Constantin - șeful Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, este extrem de vulnerabil și nu doar....acesta în ultimul timp fiind extrem de irascibil, având derapaje majore de la aplicarea legii, fiind plin de ură și răzbunare, această situație influențându-i major activitatea pe care o desfășoară în cadrul S.I.C.

În acest articol vă prezentăm imagini surprinse de 4 (patru) camere de supraveghere, imagini în care am blurat două persoane, datorită faptului că momentan nu este cazul să spunem mai multe, făcând doar precizarea că deținem imagini video și alte înregistrări prin care putem dovedi "la virgulă" că cele relatate mai sus sunt adevărate în proporție de 100%, mai mult, la acea discuție, participând direct sau indirect nu mai puțin de 7 persoane!

Domnului comisar șef Constantin Niculae îi transmitem că, dânsului îi putem pune la dispoziție probele pe care le deținem, asta pentru a nu se mai osteni să ne amenințe cu răzbunarea, așa cum a făcut-o săptămâna aceasta când a pus un subordonat al său să nu respecte legea, lucru despre care, de altfel, vom vorbi în cel mai scurt timp!

Demisia de onoare din funcțiile deținute, este tot ce mai poate face familia Niculae, având în vedere că cei doi soți sunt ofițeri tineri, cu onoare, nepătați din punct de vedere al faptelor de corupție, astfel că plecarea lor din funcțiile pe care le au nu le poate da noi "frisoane reci" de frică că următorii veniți ar putea găsi ceva compromițător la adresa lor.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan