Sambata, 25 Mai 2019

ÎN 17 DECEMBRIE 2017 ȘEFUL I.P.J. A DISTRUS O FAMILIE! SOȚUL ÎNȘELAT L-A PRINS ÎN FAPT PE ZEPIȘI CU ANDREEA!

Nărăvașul Danil Zepiși, mai marele șef al I.P.J. Dâmbovița, deși este polițistul No.1 al județului, ceea ce la nivel teoretic înseamnă că este și cel mai bun, a dovedit într-un mod rușinos, că.... teoria ca teoria...dar practica te omoară, căzând în seara zilei de 17.12.2017 într-o ambuscadă amoroasă, în zona magazinului Claudia, fiind prins "în flagrant delict", într-un autoturism, cu o subordonată a sa, pe nume Bucur Andreea (la acea dată), agentă de poliție ce lucrează la Serviciului Financiar din cadrul I.P.J.  Dâmbovița!

Cei care au dat informația (verificată), către DambovitaNEWS, afirmă că în mașina respectivă, în momentul în care Zepiși și subalterna sa au fost surprinși de soțul agentei de poliție, se petreceau lucruri demne de filmele pentru adulți, eveniment ce a dus în timp record - 4 luni-la destrămarea definitivă a unei familii fericite, divorțul pronunțându-se în data de 13.04.2018, Bucur Andreea, revenind din acea dată la numele de fată respectiv Matei Andreea, lucru ce se poate constata și pe Facebook.

 

 

Doamna Bucur, actuală domnișoară Matei, avea împreună cu soțul său o situație materială extrem de bună, locuind într-un luxos apartament de pe strada Constantin Brâncoveanu din Târgoviște, dar la care "a dat cu piciorul" preferând să se mute într-un apartament modest, dar singură, din zona M4 din Târgoviște, doar pentru a-și trăi în liniște povestea de dragoste cu șeful său Danil Zepiși!

Deși gurile rele vorbesc, despre faptul că Zepisi își folosește deseori funcția pe care o ocupă pentru a obține favoruri sexuale de la subalternele sale, de această dată, conform surselor noastre, se pare că nu este vorba de așa ceva, fiind vorba de dragoste, cel puțin din partea Andreei Matei, fostă Bucur.

Un ofițer din cadrul I.P.J. Dâmbovița a declarat în exclusivitate pentru DambovitaNEWS: "Domnule, asta (n.r. - Zepisi) nu mai are niciun pic de rușine, intră cu ele în birou și cu o mâna ține ușa blocată, iar cu cealaltă își ține partenera, de frică ca nu cumva să-i scape....din iubirea ce are loc în "biroul oval"!

Tot sursele DambovitaNEWS, extrem de bine informate, spun că nu doar Andreea este "feblețea" lui Zepisi, ci și o doamnă psiholog din cadrul I.P.J., precum și o polițistă de la Biroului Control Intern, povești de dragoste despre care vă vom povesti în curând!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan