Duminica, 17 Februarie 2019

UN ANGAJAT AL GUVERNULUI ÎI ACUZĂ PE ZEPIȘI ȘI PE ANTOFIE DE LUARE DE MITĂ – ÎNREGISTRARE DEVASTATOARE

C'est fini la comédie, domnule comisar șef Danil Zepisi!

O înregistrare devastatoare pentru comisarul șef Danil Zepisi - Inspector Șef al I.P.J. Dâmbovița, a ajuns, miercuri, 25.04.2018 în mâna procurorilor anticorupție, dar și în mâna Ministrului de Interne, precum și în cea a șefului I.G.P.R, înregistrare din care prezentăm opiniei publice o primă parte!

Acuze de o gravitate extremă și devastatoare sunt făcute - la adresa comisarului șef Danil Zepiși, dar și la adresa nașului său de cununie, comisarul șef Antofie Adrian Claudiu - Șeful Poliției Municipiului Târgoviște - de un angajat al Guvernului României în cadrul Secretariatului General al Guvernului, fost Prefect al Județului Dâmbovița în perioada 2014-2016.

Acuzațiile de mită la adresa celor doi, nu sunt făcute de vreun interlop sau de vreun "penal" cum îi place lui Zepiși să spună pe holurile I.P.J. Dâmbovița, ci de un înalt funcționar public, fost Prefect al Județului Dâmbovița în perioada 2014-2016, deci "conteporan" cu Zepiși la șefia I.P.J. Dâmbovița, persoană ce îl acuză pe șeful I.P.J. Dâmbovița de luare de mită!

Ioan Marinescu, face dezvăluiri cutremurătoare despre perioada în care îndeplinea funcția de Prefect al Județului Dâmbovița, interval de timp în care a avut acces la anumite informații clasificate, povestind cum Danil Zepisi primește mită de la firmele ce exploatează agregate minerale dar și de la transportatorii rutieri, acuzându-l chiar pe comisarul șef Danil Zepisi că a făcut "o chetă" (n.r. a strâns mită de la firme interesate) pe care a predat-o "la București", pentru ca Ioan Marinescu să fie schimbat din funcție, întrucât "încurcă socotelile" mafiei din transporturi și a celor care comercializau agregate minerale.

Fostul prefect povestește cum, în anul 2015, în 3 zile de sâmbătă la rând, a făcut pândă în stufărișul din apropierea podului de la Viișoara pentru ai prinde pe cei ce exploatau ilegal albia răului Dâmbovița chiar la piciorul podului, acțiune ce, susține fostul prefect, a dus la erodarea albiei răului și la "dezgolirea" piciorului de pod, fapt ce practic duce la pericolul de prăbușire al acestuia.

Ioan Marinescu, susține că în momentul în care i-a surprins în mijlocul răului pe cei ce exploatau ilegal agregate l-a contact telefonic pe Danil Zepisi-Șeful I.P.J. Dâmbovița, care în loc să trimită în timp util echipa de intervenție aflată la aproximativ 4 kilometri de locul unde avea loc infracțiunea, i-a anunțat pe cei care desfășurau acțiunea ilegală, prevenindu-i, datorită faptului că acesta primea mită de la firma ce exploata, respectiv de la un domn Olteanu!

Tot fostul Prefect al județului Dâmbovița, afirmă că Danil Zepisi primește mită de la Grup Atyc, pentru a proteja această companie care se ocupă cu transportul de persoane, firmă administrată de domnul Cătălin Grigore, persoană despre care Ioan Marinescu susține că l-a văzut de multe ori în compania Inspectorului Șef - Danil Zepisi.

Angajatul Guvernului României nu se oprește doar la comisarul șef Danil Zepisi, acesta acuzându-l și pe nașul șefului I.P.J. Dâmbovița, comisarul șef Antofie Claudiu Adrian - Șeful Poliției Municipiului Târgoviște, că este "Interlopul... Interlopilor" și că acesta primește mită de la cei care se ocupă cu fierul vechi și de la cei care acționează în jurul gropilor de gunoi!

Din păcate, aceasta este imaginea I.P.J. Dâmbovița în acest moment, instituție în care se desfășoară ample controale, atât de la Ministerul de Interne cât și de la I.G.P.R., controale ce verifică activitatea Inspectorului Șef - Danil Zepisi, însă care, de peste o săptămâna este plecat în Uzbekistan!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan