Joi, 15 Noiembrie 2018

DEMENȚIAL! BRUTA MORARU A MERS LA LOCUL DE MUNCĂ AL MAMEI UNEI MARTORE PENTRU A O INTIMIDA! NORMAL AR FI TREBUIT ARESTAT DAR ȘEFUL I.P.J. ÎL ACOPERĂ!

 

Comuna Șotânga, sat Teiș, joi 12.10.2017, ora 09.30, în fața magazinului MIPETRA din satul Teiș, oprește o mașină, neinscripționată, a Poliției Municipiului Târgoviște, din care coboară torționarul Moraru Nelu- Adjunct al Șefului Poliției Municipiului Târgovişte – pe linie de investigaţîi criminale, cunoscut ca și "BRUTA".

Derbedeul, cu tupeu de interlop, intră în magazin și o întreabă direct pe vânzătoare: “Unde-i Simona (n.r. fiica vânzătoarei)…că nu-mi răspunde la telefon! Am treabă cu ea!”….vânzătoarea, Ailenei Maria, deși avertizată de copilul său, să nu vorbească cu “Dom’ Moraru”, totuși de teamă spune…”Nu știu unde este, dar o gășiți diseară la muncă!”

Văzând roșu în fața ochilor, pentru că cea care până atunci, îi asculta ordinele fără cârtire, nu i-a răspuns când a fost la ea acasă și nu îi răspundea nici la telefon, face greșeala vieții lui!!!!...și dă un SMS după numărul 0721.679.019, număr de telefon pe care bruta îl utilizează și despre care nu poate nega că nu îi aparține! …iar SMS-ul ajunge în următoarele minute….fix la DambovitaNEWS! Ghinion!

Turbat de furie, comisarul șef Moraru Nelu- Adjunct al Șefului Poliției Municipiului Târgovişte, deși surprins de camerele de supraveghere ale magazinului, care îi surprind gestica, îi spune lui Ailenei Maria: “Să mă caute fata ta, că am treaba cu ea! Urgent!”

Femeia speriată fiind, nu mai poate riposta, mai ales că nu era prima dată când Moraru venea peste ea și peste fiica sa, iar de frică, aproape că abia mai stătea în picioare, năpădită de gândul că Moraru iar o va pune pe fata ei să facă ceva rău, așa cum îi mai ceruse de câteva ori, atât în 2016, cât și în 2017…ca să nu mai vorbim de 2018!!!!!!!

Ailenei Maria, a povestit ulterior, drama prin care a trecut și încă trece, mai ales datorită faptului că Moraru o constrânge pe fata sa, să săvârșească fapte penale, respectiv să facă plângeri mincinoase și să dea, sub jurământ, declarații mincinoase, însă datorită faptului, că Șeful I.P.J. Dâmbovița – comisarul șef Danil Zepisi, “îl ține în brațe” pe acest torționar, până în acest moment totul a fost ținut “sub preș”, Moraru fiind protejat, însă din păcate pentru această “Brută” de joasă speță, “distracția” a luat sfârșit, iar listingul telefonului său îl va trimite direct după gratii!!!

Solicităm conducerii I.P.J. Dâmbovița din acest moment, respectiv comisarii șefi, Sorin Păun și Denis Pîrvu, Inspectori Șefi Adjuncți ai I.P.J. Dâmbovița, să facă verificări ample cu privire la aceste aspecte, întrucât, gradul de infracționalitate al acțiunilor lui Moraru, a întrecut orice rezonabilitate, mai ales că, în incursiunile sale infracționale prin județ, folosește mașina Statului Român!

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan