Sambata, 25 Mai 2019

CUM SE MOARE CU ZILE LA SPITALUL JUDEȚEAN! DOCTOR & ASISTENT MEDICAL - AU REFUZAT SĂ ACORDE PRIMUL AJUTOR LA PREZENTAREA ÎN U.P.U. SPUNÂND "MERGEȚI LA INFECȚIOASE"! (VIDEO)

Miercuri 17.04.2018, ora 06.15! O masină zboară efectiv cu aproape 200 de km/h, pe un drum județean, către Spitalul Județean de Urgențe - Unitatea de Primiri Urgențe, acoperind cei 15 km pe care îi avea de parcurs în doar câteva minute!

Aproximativ ora 06.20, în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Târgoviște, în care nu se afla niciun pacient, decât trei cadre medicale, întră o tânăra  adusă aprope pe brațe de către soțul sau. Cei trei se uită în lehamite, iar o asistentă întreabă plictisită: "Ce aveți?", la care tânăra răspunde: "Îmi este foarte rău, am febra mare și mă doare extraordinar de tare capul"....asistenta răspunde halucinant: "Mergeți la Spitalul de Infecțioase, aici noi suntem Unitatea De Primiri Urgențe a Spitalului Județean!"

Fără să o consulte, doar din priviri, uitând de Jurământul lui Hippocrate!!!!...asistenta pune "diagnosticul", zgornind efectiv pacienta din spital, lucru susținut și de medicul de garda (cea în verde), moment în care apelată fiind conducerea spitalului, cele două - medic și asistenta - fac "un pas în spate" și acceptă că tânăra să fie consultată, chemând un medic specialist!

Surpriză! În urmă investigațiilor făcute se decide internarea de urgență a tinerei la secția O.R.L., deși asistenta și medicul de garda au refuzat la sosirea în Unitatea de Primiri Urgențe să-i acorde acesteia primul ajutor, spunându-i nonșalanat: "Mergi la alt spital...mergi la Spitalul de Boli Infecțioase"....în condițiile în care după investigații, s-a hotărât internarea de urgență la secția O.R.L. a Spitalului Județean de Urgențe Târgoviște!

După cum observați în imagini, cele două au o ura viscerală în priviri, asistenta sărind efectiv la bătaie în momentul în care se filma scena apocaliptică petrecută nu într-un dispensar comunal, ci într-un spital echipat la standarde europene! 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan