Miercuri, 23 Ianuarie 2019

ȘOC! ANTOFIE DEȚINE 5 HECTARE DE PĂDURE PE CARE LE-A ASCUNS DE AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE!

Miliardar cu acte în (ne)regulă! ...Asta este comisarul șef Antofie Claudiu Adrian - Șeful Poliției Municipiului Tragoviste, însă nu un miliardar cinstit...ci unul hoț!...extem de hoț!...fapt dovedit  de averea imensă a acestui personaj, care deține în proprietate și 5 hectare de pădure, dar nu la vedere că oamenii cinstiți, ci ascunse așa cum au borfașii.

Cele 5 hectare pe care le deține prin interpuși (ca și apartamentul), sunt ascunse în acest mod de "ochii indiscreti" ai Agenției Naționale de Integritate, care cu siguranță dacă ar fi fost trecute în declarația de avere, l-ar fi luat puțîn la întrebări pe infractorul Antofie de unde le are!

Pădurea în suprafață de 5 hectare, se află situată pe raza comunei Voinești, sat Izvoare, în punctul Valea Sponcii și până acum câțiva ani, a fost dată în pază la Ocolul Silvic Sturzeni, moment în care "smecherului" comisar-șef Antofie Claudiu Adrian i-a venit minunata idee  să o taie LA RAS... și a decis mutarea acesteia la Ocolul Silvic Muntenia-Târgoviște, ocol silvic privat ce i-a permis lui Antofie "să se joace în voie" cu drujba prin pădure, decimânad total, arbori in vârstă de peste 100 de ani.

Probabil acest abuziv comandant al Poliției Municipiului Târgoviște, care face dosare penale "pe genunchi", aducând de la Sotanga, într-o zi de sâmbătă, o persona cu anumite frustari, pentru a face o plângere penală bine ticluită înainte, își închipuie că este mai presus de lege, și că Agenția Națională de Integritate este un organism de jucărie, iar Biroul Control Intern este locul unde Antofie "își bagă...și își scoate", iar faptul că el deține ilicit o suprafață de 5 hectare de pădure, este un lucru imposibil de aflat...și de dovedit!

De unde are Antofie o asemenea avere!?...vă spunem noi!...din infracțiuni, lucru pe care îl vom dovedi, pentru că Antofie este de o viață, slujbaș la stat, nu patron de Holding, iar veniturile sale corecte, nu i-ar fi permis nici în 200 de ani să acumuleze asemenea averi, la care polițistul de rând doar visează!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan