Vineri, 19 Aprilie 2019

COMISARUL ȘEF DORIN SIMIONESCU – ȘEF BIROU CONTROL INTERN- SPAIMA INFRACTORILOR DE LA POLIȚIA MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE

Din păcate pentru grupul infracțional de la Poliția Municipiului Târgoviște, format din comisar șef Antofie Claudiu Adrian - Comandatul Poliției Municipiului Târgoviște, comisar șef Moraru Nelu -adjunctul Șefului Poliției Municipiului Târgoviște, comisar șef Nuță Ion - Șef Birou Investigații Criminale și comisar Veneticu Mădălin - lucrător în cadrul Biroului Investigații Criminale, este începutul sfârșitului și asta datorită faptului că, din nefericire pentru acești indivizi, există o structură în cadrul I.P.J. Dâmbovița, denumită Biroul Control Intern care își face datoria cu prisosință, rolul acestei structuri fiind depistarea și prinderea infractorilor deghizați în haine de polițist.

Structura denumită Birou Control Intern, spre disperarea celor patru infractori, este condusă de unul din cei mai integri polițiști pe care i-a avut vreodată I.P.J. Dâmbovița, respectiv comisar șef Simionescu Dorin, un "Corrado Cattani" autohton, ce își face datoria ca la carte, fără pic de abatere de la lege, cu un curaj pe care îl pot avea doar cei care nu au conștiința încărcată, lucru despre care nu se poate spune și despre cei din gruparea mafiotă, formată la nivelul Municipiului Târgoviște.

Doar un ultimele două luni de zile, Biroul Control Intern - structura condusă de bravul comisar șef Simionescu,  a întocmit pe numele celor patru, aproape zece dosare penale la care cu siguranță se vor mai adaugă altele în următoarea perioada de timp, având în vedere că pe zi ce trece ies la iveală tot mai multe informații despre atrocitățile comise de cei patru, dar și datorită faptului că unul dintre ei - de frică - a început "să ciripească"!

Grupul infracțional format din cei patru polițiști pătați, acționează exact că după legile nescrise ale mafiei, aceștia încercând nici mai mult nici mai puțîn, decât să-i intimideze pe cei de la Biroul Control Intern, atât pe șeful acestei structuri cât și pe comisaru Barbu, un alt simbol putem spune al acestei structuri integre, intimidări făcute pentru ca investigațiile pornite împotriva celor patru să fie oprite, lucru ce a avut însă efectul unui bumerang, pentru că cei de la Control Intern nu doar că nu s-au speriat, dar au și informat Direcția Control Intern din cadrul I.G.P.R. cu ceea ce se întâmplă la Poliția Municipiului Târgoviște!

Avem toată convingerea că, în cel mai scurt timp, vor fi scoase la suprafață toate nelegalitatile comise de cei patru mafioți-polițiști, iar cei de la Biroul Control Intern vor pune pe masa procurorilor suficiente dovezi, pentru ca acest grup infracțional să fie destructurat!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan