Luni, 17 Iunie 2019

ADJUNCTUL COMANDATULUI ANTOFIE ACUZAT DE FAPTE PENALE EXTREM DE GRAVE (DOCUMENTE ÎN EXCLUSIVITATE)

Comisarul Șef Moraru Nelu - Adjunct al Șefului Poliției Municipiului Târgovişte – pe linie de investigaţîi criminale, cunoscut că și "BRUTA" pentru bătăile pe care le aplică celor cercetați în timpul anchetelor penale și mai ales celor care au cătușe la mâini, a comis-o din nou! Iar!Extrem de grav de această dată, iar acest lucru a fost posibil datorită ingăduinței cu care până acum, șefii poliției dambovițene au privit acțiunile total în afara legii ale acestuia.

Ca să vedeți până unde a putut să ajungă gradul de infracționalitate în cadrul poliției din Dâmbovița, va vom prezența (cu probe de netăgăduit) gravele infracțiuni comise de comisarul Șef Moraru Nelu, alias "BRUTA"

În data de 12.10.2017 "BRUTA" pleacă cu mașina de serviciu în Comuna Sotanga, pentru "a convinge" (așa cum a făcut-o și în alte dați) o personă să vină la el la birou pentru a da anumite declarații după dictarea sa, așa cum de altfel este de notorietate în județ că acesta dictează cuvânt cu cuvânt martorilor sau persoanelor cercetate ceea ce să scrie sub amenințarea bătăii!

Surpriză însă! Persoană refuză să facă acest lucru iar "BRUTA" merge la mama acesteia pentru "a fi mai convigător" astfel că femeia să se sperie (lucru care s-a și întâmplat) și să-și sfătuiască copilul să dea declarații cum vrea "dl.Moraru".

Ce face bruta!? Se lasă!? ...Nici vorbă! În aceiași seară merge la locul de muncă al persoanei, loc de muncă aflat undeva în Târgoviște, pe Calea București, și-i înmânează o citație (vezi foto 1) în dosarul 623/P/2015 (dosar inexistent) în care este chemată în calitate de parte vătămată, a două zi, în data de 13.10.2017, ora 08.00, camera 2 (adică biroul sau), sub amenințarea că dacă nu vine, va primi o amendă de 5000 lei și va fi luată pe sus cu mascații (aceasta fiind parte vătămată)!!!

A două zi, în data de 13.10.2017, la ora 08.00, persoana se prezintă (de frică) la biroul lui Moraru care îi spune scurt: "SCRIE", asta după ce din prima i-a luat acesteia citația pe care i-o înmânase și o rupe, neștiind însă că din păcate pentru el, persoana făcuse anterior o poză citației cu telefonul ! Persoană refuză! Moraru trece pe loc la amenințări fizice și verbale exact cum în luna martie 2016 a făcut cu o doamna, acționar al DambovitaNEWS, pe care a bătut-o și înjurat-o că la ușa cortului atât în sediul Poliție Municipale cât și în mașînă poliției în drum spre parchet, pentru că aceasta refuza să dea declarații împotriva soțului ei!

Persoana se ține tare și refuză să scrie ceea ce dorește comisarul Șef Moraru Nelu - Adjunct al Șefului Poliției Municipiului Târgovişte – pe linie de investigaţii criminale, solicitând  să fie lăsată să plece, invocând în același timp că ea nu este parte vătămată în dosarul 623/P/2015, la care  "Bruta" îi spune: "Ăsta a fost un pretext să te am aici, iar dacă nu vrei să dai declarație, atunci lasă că te pun eu sub acuzare pe tine!"

Ce face Moraru!? Persoana refuzând să dea declaratia dorită de "BRUTĂ", o duce pe aceasta la parchet, după stilul caracteristic, și la o oră după ce era citată ca parte vătămată o face suspectă în prima faza, iar la ora 11.00 inculpată, pentru "acces ilegal la un sistem informatic", unde sub presiune" persoana recunoaște" tot ce i se cere și se alege cu o amendă penală de 1350 lei!

Domnule Comisar Șef Danil Zepiși - Inspector Șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, cum este posibil ca un comisar șef, cu funcție de conducere, să citeze o persoană într-un fals dosar, să o cheme la poliție ca parte vătămată și refuzând să dea anumite declarații, să devină suspectă și inculpată în mai puțin de două ore!? Cum!? Raspudeti dacă puteți! Dar cu siguranță nu aveți nicio explicație plauzibilă, iar măsurile pe care trebuie să le luați de urgență, sunt acelea că trebuie sezizat parchetul, trebuie declanșată o anchetă internă, iar Comisarul Șef Moraru Nelu - Adjunct al Șefului Poliției Municipiului Târgovişte – pe linie de investigaţîi criminale, cunoscut ca și "BRUTA" trebuie suspendat din funcție!

Moraru NU VIOLEZĂ, DAR BATE ȘI AMENINȚĂ iar acest lucru este la fel de groaznic ca și violul, iar modul de desfășurare al anchetelor, falsificarea citațiilor, tortura sau cercetarea abuzivă făcute de către Moraru, fac ca întreaga poliție dâmbovițeană să fie privită cu suspiciune din cauza unui asemenea specimen!

Știm că Moraru o să facă un nou raport luni dimineață (așa cum a făcut și în martie 2017), în care o să arate cum se răzbună DambovitaNEWS pe el, cum facem presiuni asupra Comisarului Șef Danil Zepiși - Inspector Șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, ca el, "un polițist onest și deosebit" să fie schimbat din funcție, ca drept răzbunare, pentru că el "și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu", dar acest lucru "nu mai ține", pentru că probele arată infracțiunile comise de comisarul șef Moraru Nelu, iar probele sunt extrem de multe nu doar ce am prezentat în acest articol!!!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan