Sambata, 25 Mai 2019

ADEVĂRATA FAȚĂ A CORECTITUDINII SI A BĂIATULUI DE NOTA 10 FOSTUL VICEPRIMAR TEODOR RADOI

Atac devastator la a adresa fostului viceprimar al orașului Titu - Teodor Rădoi, atac venit din partea consilierilor PNL Titu, care au demascat adevărata față a fostului viceprimar, printr-o postare pe Facebook extrem de dură la adresa acestuia.

Extrem de argumentată, postarea îl face pur și simplu knockout pe Rădoi, căruia nu i-a mai rămas decât să facă un ultim gest de onoare și anume DEMISIA din fruntea PNL Titu.

Vă prezentăm textul integral al postării făcute pe Facebook de consilierii locali PNL de la Titu, așteptând în același timp și o reacție din partea domnului Teodor Rădoi.

"In contradictie cu aspectele publicate pe reteaua de socializare,in data de 14.12.2017, dorim sa va precizam, pentru corectitudinea si lamurirea situatiei,cateva aspecte ce denota caracterul cetateanului Teodor Radoi:

In perioada mai 2013- februarie 2015, domnul Teodor Radoi a ocupat functia de Sef Sectie- baza de productie- lucrari de intretinere drumuri si poduri, in cadrul „Lucrari Drumuri si Poduri Dambovita”, companie de stat. Din pacate, pregatirea profesionala si aptitudinile manageriale l-au tradat pe tanarul Viceprimar. Astfel, atributii precum „organizarea si coordonarea activitatii de santier si baza de productie, gestiune resurse, aprovizionare, recrutare si recomandare personal, intocmire devize si situatii de lucrari, mentenanta utilaje si masini” , conform propriului CV, au fost indeplinite cu nepricepere, neglijenta sau reacredinta, ceea ce a condus la prejudicierea firmei. Pentru recuperarea pagubei, compania de stat LDP Dambovita s-a adresat instantei, impotriva domnului Radoi. Autoritatea judecatoreasca a hotarat ca domnul Radoi este vinovat pe motiv de lipsuri in gestiunea unor diferite materiale – vopsea, tabla, caseta L1010 etc si a fost obligat la plata prejudiciului creat (6.802,88 lei fara TVA), a cheltuielilor de judecata (1.632,69 leifara TVA)si a dobanzii aferente – dosar numarul 1795/120/2015 , hotararea 1122/2017.

Sursa : http://portal.just.ro/120/SitePages/Dosar.aspx…

Contrar normelor etice, morale, profesionale, domnul Radoi a detinut in acelasi timp functia de administrator / actionar al firmei „LUNEDO CONSTRUCT SRL” si cea de Viceprimar al orasului TITU. Conform Legii nr. 161/2003, art. 87, cele doua functii sunt INCOMPATIBILE. Domnul Radoi, dorind sa ascunda incompatibilitatea, nu a trecut functiile detinute nici in declaratia de avere, nici in declaratie de interese pe care este obligat, datorita functiei publice, sa le completeze anual.Trebuie avute in vedere si prevederile art 292 din Codul penal , privind falsul in declaratii si inscrisuri, articol pe care domnul Radoi l-a incalcat cu brio. Domnul Radoi a predat fraiele companiei fratelui, in martie 2017.

Sursa :

http://declaratii.integritate.eu/

http://www.risco.ro/istoric-actionari

Domnul Teodor Radoi si-a folosit intreaga experienta acumulata in cadrul echipei BRD FINANCE, in functia de RECUPERATOR CREDITE in scopuri imorale . 

Domnul Radoi a contactat, de-a lungul timpului, mai multe credite (ce nu apar in declaratia de avere), de la banci diferite, profitand de legislatie si de scaparile din sistem si a hotarat ca nu trebuie sa le mai plateasca, stiind exact cum decurge intreg procesul de recuperare a datoriei.

Contrar asteptarilor, aceste inginerii financiare nu au ramas fara rezultat, domnul Radoi pierzand mai multe procese prin care este incuviintata executarea silita.Printre acestea putem enumera : Dosarul 10209/315/2013 prin care s-a incuviintat executarea silita (hotarare 32/2014) – BRD FINANCE, dosarul numarul 2088/284/2014 de incuviintare executare silita (hotarare 1034/2014) – PIRAEUS BANK, dosarul numarul 486/284/2016 de incuviintare executare silita – RECUPERATOR KREDYT INKASO – 77621.21 lei. 

De asemenea, putem enumera si dosarele 336/284/2016, 1618/284/2016, 1618/284/2016a1, 2371/284/2015, toate fiind castigate de recuperatorii bancari.

Pe langa acestea, domnul Radoi, conform declaratiei de avere are datorii in valoare de 135.350 lei.

Surse :

http://portal.just.ro/120/SitePages/Dosar.aspx…

http://portal.just.ro/284/SitePages/Dosar.aspx…

http://portal.just.ro/120/SitePages/Dosar.aspx…

http://portal.just.ro/284/SitePages/Dosar.aspx…

http://portal.just.ro/120/SitePages/Dosar.aspx…

http://portal.just.ro/284/SitePages/Dosar.aspx…

http://portal.just.ro/284/SitePages/Dosar.aspx…

http://portal.just.ro/284/SitePages/Dosar.aspx…

Toate aceste informatii publice releva interesele meschine si „principiile etice” ale domnului Radoi. De asemenea, poate fi urmarita degradarea morala si conflictul interior al „tanarului de nota 10”de-a lungul timpului, toate aceste procese erodandu-i ratiunea , gasind in functiile publice, politice, un loc de refugiu. Aceste informatii denota intr-o mare masura modul de gandire, modul de actionare, scopul si valorile acestuia.

Locuitorii orasului trebuie sa inteleaga cu adevarat cine este acest tanar si trebuie sa vada adevarata lui fata. Desi se considera un om „ onest”, „cu frica lui Dumnezeu”, „responsabil”, adevaratul Teodor Radoi este doar o antiteza, un om cu principii si interese daunatoare pentru cetatenii orasului."

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan