Vineri, 19 Octombrie 2018

ȚUȚUIANU ÎN GENUNCHI! ASTĂZI LA ORA 18.30 ESTE POSIBIL SĂ FIE TERMINAT!

Printr-o invitație combinată cu milogeli și rugăminți, Adrian Țuțuianu a convocat în această seară la ora 18.30 Biroul Politic Județean al PSD Dâmbovița, for ce trebuie să dezbată și să aprobe dacă PSD Dâmbovița face sau nu miting, așa cum a stabilit conducerea centrală a partidului.

Cu toate că invitația făcută membrilor Biroul Politic Județean al PSD Dâmbovița este o milogeala în cel mai pur sens al cuvântului, se pare că totuși această mică umilință a prins la unii membri ai BPJ, exemplul cel mai elocvent fiind al primarului orașului Pucioasa, Constantin Ana care deși nu prea se înghesuie la astfel de ședințe de data aceasta a anunțat că va fi prezent!

Chiar și senatorul Titu Corlățean a anunțat că deși avea ore, fiind la cursuri, va anula prezența sa în fața studenților și va ajunge la Târgoviște la ședința BPJ impresionat fiind de starea emoțională precară a domnului Adrian Tutuianu.

Mai cu spatele se pare că urmează al trata pe Țuțuianu, primarul Soare Dorinel și Agnes Erich, care s-au dat loviți în fața acestei convocări, în fapt cei doi realizând că decizia din aceasta seară poate fi una cu două tăișuri și au considerat că este mai bine să stea de o parte la o astfel de decizie.

Din sursele noastre se pare că mai mult de jumătate din staff-ul PSD Dâmbovița este împotriva acestui miting, însă acest curent de opinie nu vine din vreo convingere personală a acestora ci se datorează faptului că Adrian Țuțuianu nu prea mai are loc la masa greilor PSD de la București, însă un vot împotriva mitigului dat de organizația PSD Dâmbovița va duce fără doar și poate la terminarea politică a lui Adrian Tutuianu!

Va vom ține la curent cu tot ce se va discuta în această seară la ședința PSD, și vom aduce la cunoștință opiniei publice poziția fiecărui membru din forul de conducere al PSD Dâmbovița.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan