Sambata, 25 Mai 2019

Patru persoane rănite, după ce o şoferiţă s-a răsturnat cu maşina de teren şi a lovit o altă maşină

Accident spectaculos pe D.N 71, în comuna dâmboviţeană Ulmi. O şoferiţă în vârstă de 47 de ani s-a răsturnat cu autoturismul de teren pe care îl conducea şi s-a oprit într-o altă maşină, parcată pe marginea drumului. Din accident au rezultat patru victime, printre care şi doi adolescenţi.

Potrivit martorilor, o femeie de 47 de ani nu ar fi adaptat viteza la condiiţiile de drum, iar maşina sa, un BMW de teren, a derapat, a intrat într-un şanţ, s-a dat peste cap de câteva ori şi s-a oprit într-un alt autoturism parcat în faţa unei case. 

Patru victime, printre care şoferiţa de 47 de ani, copiii ei de 16 şi 18 ani, precum şi mama sa de 80 de ani, au ajuns la spital.   Proprietarul maşinii, un preot, a mulţumit lui Dumnezeu că în maşina sa nu se afla nimeni la momentul acela.

"Detaşamentul de pompieri Târgovişte a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs în Ulmi. Ne-am deplasat cu o autospecială de descarcecare şi cu o Ambulanţă Smurd. La sosirea noastră erau dou auto implicate în accident şi o persoană încarcerată în BMW şi încă trei victime. Acestea au fost preluate de Ambulanţa SAJ şi de Ambulanţa Smurd", a precizat plt ajutant Adin Prodan, ISU Dâmboviţa.   Din primele date, cauza probabilă a producerii accidentului este neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan