Marti, 21 Mai 2019

”Portativul copilăriei”, spectacol dedicat copiilor, în Piaţa Mihai Viteazul din Târgovişte

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa vă invită vineri, 31 mai 2019, ora 18.00, în Piaţa Mihai Viteazul din Târgovişte, la un spectacol extraordinar dedicat copiilor, intitulat: ”Portativul copilăriei”.   

Elevii Şcolii Populare de Arte ”Octav Enigărescu”, din cadrul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, vor oferi publicului dâmboviţean un program artistic, coordonat de profesorii acestei şcoli.   

În premieră la Târgovişte, vor concerta Daria Ştefan, finalistă în concursul Next Star şi David Ştefan, finalist în concursul Vocea României junior.   

Tot finalistă la Vocea României junior este şi Renata Iager, o dâmboviţeancă cu un talent imens, care va încânta cu timbrul său special.   

„O altă invitată este şi Lorelai, din Târgovişte, omul căruia îngerii i-au dăruit aripi pentru a reuşi, cea care a câştigat nu doar inimile românilor ci şi marele premiu al prestigiosului concurs Românii au talent. Spectacolul va fi întregit de prezenţa binecunoscutului ansamblu folcloric ”Mlădiţe ilfovene”, coordonat de îndrăgita interpretă de folclor Mărioara Man Gheorghe.

Vă aşteptăm cu mic, cu mare pentru a sărbători copilăria, vineri, 31 mai 2019, ora 18:00, în Piaţa Mihai Viteazul din Târgovişte. Intrarea este liberă”, se arată într-un comunicat al Centrului de Cultură.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan