Vineri, 19 Aprilie 2019

Se așteaptă avizul poliției. Închis în urmă cu o săptămână, TransBucegi poate fi redeschis circulației

Imediat ce vor primi avizul Poliției Dâmbovița, autoritățile vor redeschide circulației drumul din munte, care duce spre Stațiunea Peștera-Padina. Echipele SC Lucrări Drumuri și Poduri au reușit să deszăpezeazcă tronsonul după 7 zile de când pe traseul DJ 713 – Sinaia (Cota 1000) – Cabana Cuibul Dorului, în zona Cabanei Dichiu, s-a produs o avalanșă ce a dus la întreruperea circulației.

Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, a anunțat că a efectuat deja o vizită pe traseu împreună cu directorul SC LDP DÂMBOVITA – Cristian Avanu, iar TransBucegi este în acest moment deszăpezit, așa cum am menționat deja, așteptându-se doar avizul din partea poliției pentru a redeschide accesul turiștilor.

Vestea a fost primită cu interes de dâmbovițeni și nu numai, în special de amatorii de excursii montane și iubitorii sporturilor albe.

Spre munte se poate folosi și varianta DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Zănoaga – Peștera, și acest tronson fiind în ”grija” echipelor SC LDP SA.

 

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan