Sambata, 25 Mai 2019

VESELIE MARE LA MĂNEȘTI! REFERENDUMUL A TRECUT!

Comuna Mănești este una din localitățile care ”și-a făcut datoria” și...referedumul a trecut, prezența la vot în această localitate fiind de aproximativ 36%, astfel că toată lumea a fost mulțumită, de la lideri politici până la reprezentanți ai cultelor religioase.

Condusă de aproximativ șase ani de zile de primarul Alexandru Constantin, comuna Mănești nu este una preponderent ortodoxă, în această localitate fiind mai multe culte religioase, ceea ce se pare că nu a fost impediment la referendum, ci din contră un lucru benefic pentru că reprezentanțîi cultelor au încercat să-și mobilizeze cât mai bine comunitățile pentru a merge la vot, astfel că s-a obținut în comuna Mănești o prezență extrem de bună, peste media pe județ și aproximativ dublu față de media pe țară.

Prudent din fire, se pare că primarul comunei Mănești – Alexandru Constantin nu a dorit să ”forțeze nota” mai mult ... pentru a nu ieși în evidență, întrucât acestuia îi place să fie mai în umbră dar să își facă și datoria în același timp așa cum de altfel și-a făcut-o și la referendum!

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan