Vineri, 19 Aprilie 2019

AMPLE PROIECTE IN DERULARE ÎN COMUNA BĂLENI

Administrația locală din Băleni profită de lunile de vară pentru a demara cât mai multe investiții atât pentru partea de infrastructură cât și pentru eficientizarea sistemelor de preluare ape pluviale pentru a evita pe viitor inundațiile în zonă. 

În această perioada se lucrează pentru realizarea unor șanțuri și drenarea apelor pluviale. Totodata, s-au depus documente pentru obținere de finanțare pentru mai multe obiective din comună.

Primăria Băleni alocă, în acestă perioadă, resurse financiare de la bugetul local pentru proiecte ce vizează rezolvarea unei probleme pe care localnicii o întâmpină de câțiva ani. La fiecare ploaie mai puternică, șanțurile din această parte a localității nu mai fac față și apa pluvială ajunge în curțile oamenilor. 

Totodată, specific zonei este și activitatea de curățare a legumelor, apa rezultată fiind drenată în șanțuri. Cele vechi, betonate s-au colmatat în repetate rânduri ducând la inundații. În prezent muncitorii lucrează de zor pentru a realiza șanțuri și podețe pentru drenarea apei.

Investiția se ridică la 200.000 de lei și este susținută integral din fonduri de la bugetul comunei, urmând a fi finalizată în cel mult două săptămâni.

Concomitent cu acest proiect, administrația locală face eforturi pentru atragere de fonduri pentru alte câteva obiective din comună.

Alte câteva investiții sunt în faza de proiect, se depun documentații și se fac studii.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan