Vineri, 19 Aprilie 2019

LEAC PENTRU HOȚI! 5 CAMERE DE SUPRAVEGHERE AU FOST MONTATE ÎN COMUNA CRÂNGURILE

Administrația comunei Crângurile a găsit soluția potrivită ca să scadă numărul infracțiunilor care aveau loc în localitate.

Primăria Cringurile a montat un sistem de supraveghere video, prin fibră optică. Asfel, în prima fază puncte importante din comună sunt  atent monitorizate. Sistemul a fost montat în luna august, primarul localității Crângurile - domnul Costin Barbu fiind sigur că această investiție va duce la scăderea infracționalității pe raza comunei pe care o conduce.

 

Camerele de supraveghere video au două scopuri principale și anume: descurajarea infractorilor și ajutorul la identificarea și prinderea acestora. Mașina se poate opri, se poate lua numărul ei, și automat se poate identifica persoana care a trecut prin acea zonă sau dacă într-un anume interval de timp este necesar să cunoaștem ce mașini au trecut pe acolo, în cazul în care există un eveniment în localitate”, spune primarul din Crângurile.

Informațiile video sunt stocate pentru mai multe luni, timp în care poliția poate solicita în orice moment ajutor pentru identificarea autorilor unor fapte penale.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan