Miercuri, 22 Mai 2019

PRIMARII CARE FOLOSESC MAȘINA PRIMĂRIEI ÎN INTERES PERSONAL - EPISODUL 1 - "MARIAN DE LA POIANA"

Țăranul tot țăran rămâne! ...este o zicală românească care i se potrivește de minune primarului comunei Poiana - Șerban Marian, șofer de autobuz de meserie....actualmente inginer, cu funcție de Primar!

Cunoscut ca și "Marian de la Poiana", Șerban Marian a ajuns primar al comunei Poiana în anul 2004, la vârsta de 38 de ani, acesta fiind în prezent la cel de al patrulea mandat de primar, timp în care  a ajuns la o bogăție greu de justificat, având o avere ce se ridică la aproximativ 1 milion de euro, boss-ul de la Poiana  având o vilă de dimensiuni colosale, "dotată" și cu o piscină "industrială"....asta că să cităm un "clasic" în viață!

imagine surprinsa in data de 27.07.2018 la Mija

Șofer de autobuz până în anul 2004, domnul Marian Șerban s-a deșteptat peste noapte și chiar în primul său mandat de primar a absolvit cursurile Universității Biotera București - Facultatea de Management și Alimentație Publică devenind....inginer!

Învățat cu vremurile bune când la șefia județului se afla Florin Popescu, timp în care domnul primar Șerban a acumulat o avere imensă și se plimbă cu Touareg-ul, acum în 2018, primarul comunei Poiana a ajuns să se mulțumească cu Duster-ul primăriei, proaspăt achzitionat, și pe care îl folosește aproape numai în interes personal, exemplul cel mai elecvent fiind când în data de, vineri, 27 iulie 2018, acesta a venit cu mașina primăriei la o petrecere privată la Mija.

Este de datoria poliției să verifice modul în care primarul de la Poiana utilizează Duster-ul primăriei, întrucât prin folosirea acestuia în interes personal, primarul de la Poiana a prejudiciat interesele U.A.T. Comuna Poiana.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan