Duminica, 17 Februarie 2019

DELIR ÎN CONSILIUL LOCAL AL ORAȘULUI FIENI! IMAGINI CE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

Rar ne-a fost dat să vedem un consiliu local slab, precum cel al Orașului Fieni, for în care PSD deține o majoritate lejeră de 9 la 6 în fața PNL, însă degeaba cei de la PSD sunt majoritari pentru că au dovedit că sunt slabi peste măsură.

Cei drept, la ședința de astăzi au fost prezenți doar 10 din cei 15 consilieri care compun Consiliul Local al Orașului Fieni, din partea PNL fiind doar 3 prezenți din totalul de 6, printre cei absenți fiind avocatul Adriean Budoiu și inginerul Udroiu Gheorghe, în fapt cei mai buni membri ai legislativului de la Fieni.

Cu o prezența de 7 consilieri PSD și 3 consilieri PNL, primarul Iulian Tatulescu mai avea puțîn și îi dădeau lacrimile de supărare, când a văzut că 7 din cele 12 proiecte de hotărâre inițiate de domnia sa au fost respinse, chiar de către colegii săi de la PSD, spre stupefacția inițiatorului, a secretarului Consiliului Local Fieni și a juristului Primăriei Fieni.

Cu o echipă învechită, cu oameni ce au făcut parte din Partidul Comunist Român, echipa din care nu făcut notă discordantă decât tânăra și frumoasa consilieră Diana Bădicu, consilieră ce nu s-a dat în stambă precum majoritatea consilierilor locali prezenți la ședință, trupa celor de PSD  este departe de ceea ce înseamnă un grup unit, fiind evident faptul că în ședință fiecare vorbea cam ce îl tăia capul și cam cât îl ajuta creierul.

Dacă domnul consilier local Iancu Gheorghe (PSD) se adresa președintei de ședința cu apelativul "Tovarășa Președintă", nostalgic fiind după perioada comunistă în care acesta  îndeplinea funcția de viceprimar, consilierul local Bâldan Ștefan (PNL) propunea ca Cetățean de Onoare al Orașului Fieni, un administrator de bloc “bun la judecată!... care câștigă toate 

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan