Vineri, 19 Aprilie 2019

Ziua Drapelului Național sărbătorită la Titu

Astăzi, 26 iunie 2018, a fost scris în cartea orașului Titu, încă un eveniment având ca reper „ DRAPELUL” unul dintre identitățile noastre naționale.

În cadrul evenimentului au avut loc: un recital de muzică și poezie patriotică susținut de: scriitorul Alex Vâlcu, micul poet Gabriel Șerban și solista de muzică populară Maria Beatriz Rusu, dar și un marș al „ TRICOLORULUI” cu participarea copiilor și tinerilor din oraș ce au purtat tricouri în culorile drapelului. Aceștia pe tot parcursul traseului au fost însoțiți de edilii orașului,reprezentantii Primariei,cadre didactice, părinți , bunici, personalități culturale și cetățeni ai orașului Titu.

Evenimentul s-a încheiat cu două momente : formarea unui lanț uman reprezentând România si înălțarea baloanelor tricolore.

De asemenea, domnul primar al orașului Titu, transmite mesajul de mulțumire pentru implicare, tuturor participanților cât și instituiților : Poliția Orașului Titu, Poliția Locală Titu, Jandarmeriei Titu, Biblioteca Orășenească Titu si Casa de Cultură.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan