Vineri, 19 Aprilie 2019

Oraşul Pucioasa are, din nou, echipă de fotbal!

Primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana, a prezentat, astăzi, împreună cu reprezentanţii Asociaţiei Sportive Fotbal Club Pucioasa (fostă FC Aninoasa), proiectul care face ca localitatea să aibă, din nou, echipă de fotbal. Una care va evolua în Liga 3, cu gând de promovare în al doilea eşalon fotbalistic al ţării! 

”Dl. preşedinte Mitrea şi dl. antrenor Bălaşa au venit cu sufletul deschis către Pucioasa şi la fel au fost primiţi. Autorităţile locale din Pucioasa sunt foarte interesate de a avea o colaborare cu nişte oameni care s-au dovedit serioşi în tot ceea ce au întreprins şi am luat decizia, împreună, ca Asociaţia Sportivă Fotbal Club Aninoasa să se transforme în Asociaţia Sportivă Fotbal Club Pucioasa şi să-şi desfăşoare activitatea, din sezonul 2018-2019, la Pucioasa.

Deşi lucrurile pornesc din punct de vedere al bugetuluide la jumătatea anului, vom face o rectificare bugetară în luna iulie, să le asigurăm tot ceea ce este nevoie, ca bază sportivă, pentru că avem o problemă destul de serioasă la nivelul stadionului, unde sunt lucruri multe de făcut, dar şi să asigurăm partea de finanţare pe care am promis-o. Suma despre care am discutat este 200.000 de lei anual, fără a afecta bugetul de dezvoltare al oraşului şi investiţiile pe care le avem de făcut”, a declarat Constantin Ana.

Edilul a explicat că, în momentul de faţă, nu există o hotărâre a Consiliului Local care să consolideze acest parteneriat, însă este doar o chestiune de timp până când va fi adoptată. A mai spus Constantin Ana că staff-ul tehnic al echipei FC Pucioasa va avea mână liberă.

“Sunt sigur că această echipă solidă se va bătea pentru locuri fruntaşe şi, de ce nu, pentru promovare în Divizia B (Liga 2). Poate că vi se pare un ideal îndepărtat, dar eu cred în el, pentru că, dacă nu aş fi crezut, nu intram în acest parteneriat.

<p><em><strong>Primăria Pucioasa este încântată de faptul că poate, în sfârşit, să aducă din nou fotbalul în oraş. Avem foarte mulţi microbişti care au suferit un an şi jumătate din cauza lipsei unei echipe la nivelul oraşului şi cred că, iată, le-am făcut cea mai plăcută surpriză”.

Antrenorul Cristi Bălaşa a mărturisit că va pune accent pe elanul tinerilor, dar va păstra la echipă şi jucători experimentaţi.

„Vreau să fac o echipă greu de bătut, atât acasă, cât şi în deplasare. Este o mare provocare pentru mine să lupt pentru a promova într-un eşalon superior. Nu-mi este frică. Sunt dispus să muncesc. Simt că la Pucioasa se vrea performanţă”, a declarat Cristi Bălaşa, care a obţinut sprijinul inegalabilului Gheorghe Hagi pentru a pune în practică proiectul fotbalistic de la Pucioasa.

Preşedintele Asociaţiei Sportive Fotbal Club Pucioasa, Cristi Mitrea, se gândeşte, ca şi antrenorul Cristi Bălaşa şi primarul Constantin Ana, tot la promovare.

„Am câştigat două campionate la Liga 4 şi avem două campionate de Liga 3. Vă mulţumim că ne-aţi întins o mână de ajutor să venim la Pucioasa. Vrem să facem performanţă, să promovăm în Liga 2. Nu promitem că în primul an, ar fi frumos, dar în următorii ani... Sperăm să aveţi răbdare cu noi”, a spus Cristi Mitrea.

Cât îi priveşte pe iubitorii sportului rege, primarul Constantin Ana a făcut apel către aceştia să participe la campania de igienizare a stadionului, care va debuta săptămâna viitoare, dacă va permite vremea.

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan