Marti, 26 Martie 2019

Primăria Titu încurajează sportul! Urmează trei săptămâni cu competiţii!

Primăria Titu, din judeţul Dâmboviţa, organizează, în perioada 11 mai - 5 iunie, o serie de competiţii sportive pentru elevi şi adulţi: fotbal, tenis şi cros.

Meciurile de fotbal, fete şi băieţi, se vor disputa, vineri - 11 mai, de la ora 09:30, pe terenul sintetic al stadionului orăşenesc sau în sala de sport "Dumitru Miu" - în cazul în care vremea va fi nefavorabilă. Se vor înfrunta echipele unităţilor de învăţământ din localitate.

Turneul de tenis pentru adulţi (dublu) este programat în intervalul 14 mai - 5 iunie, iar înscrierile au început deja. Tragerea la sorţi va avea loc luni, 14 mai 2018, la ora 18:00, în sala de sport "Dumitru Miu". Meciurile se vor disputa pe terenul de tenis din parcul orăşenesc.

Crosul va avea loc în data de 30 mai. Startul se va da la ora 10:00, din zona magazinului Lidl, iar linia de sosire va fi pe platoul pieţei - în cazul elevilor şcolilor gimnaziale. Pentru liceeni şi adulţi, traseul va fi mai lung, cu start la ora 10:20, din zona platoului pieţei şi revenire în acelaşi loc, după efectuarea turului oraşului. Festivitatea de premiere este programată să aibă loc la ora 11:00.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan