Duminica, 21 Aprilie 2019

Insistenţele Primăriei Pucioasa din ultimii 2 ani au dat roade. Se asfaltează DN71!

Primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana, a anunţat, cu uşurare, că, după luni de aşteptare şi stres, se pune capăt calvarului de pe DN 71 Bucureşti-Sinaia, în zona de intrare în Pucioasa, unde traficul rutier se desfăşoară cu dificultate din cauza unor lucrări la reţeaua de canalizare.

A mărturisit edilul de la Pucioasa că, după 2 ani de discuţii, procese şi contestaţii, reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii vor utiliza garanţia de bună execuţie depusă de constructor pentru a reface carosabilul pe DN 71, respectiv un sector de 240 de metri, afectat de lucrarea de intervenţie între căminele 222 bis şi 227 bis. Procedura de achiziţie de lucrări a fost deja finalizată.

”Cred că vom reuşi să închidem, odată pentru totdeauna, discuţiile despre acest proiect început în anul 2005. Mai mult decât atât, o altă veste bună vine de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri care ne-a informat că, odată cu aducerea drumului afectat de lucrările de canalizare la starea iniţială, vor veni cu un covor asfaltic pe 1,8 km rămaşi neasfaltaţi, de la intrarea în Pucioasa până în zona Cartierului Filatură”, a precizat Constantin Ana.

Şi fiindcă tot vorbim despre infrastructura rutieră, edilul de la Pucioasa intenţionează să reabiliteze trotuarele din zona centrală a oraşului-staţiune, care arată deplorabil în momentul de faţă, nefăcând cinste urbei. Pentru realizarea acestui deziderat, primarul Constantin Ana a adus la masa discuţiilor reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pe cei ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri şi proiectantul, pentru a găsi cea mai bună soluţie.

”Zona de trotuare pe care o avem în vedere pentru modernizare este cea mai circulată, vizată de turiştii care ajung la Pucioasa. Dorim să schimbăm radical faţa oraşului”, spune primarul de la Pucioasa.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan